bara några bilder

2 stygn för varje håljag e inge väck efter operationen, ha ha5 fina titt hål

jag har lixom en egen undersköterska och personlig tränare!

Ja de e sant, jag har lixom det :O) sandra Schüberg min egen undersköterska, hon hjälper mig med waran sprutan varje kväll, typ fått alien hand syndrom el nåt, ha ha hjärnan min vill trycka in sprutan men inte min hand jävel, ha ha orka! och min egen personliga tränare är min underbara Louise Nilsson! Hon skall hjälpa mig genom träningen så jag får rätt träning! Tusen tack mina ankungar!
I dag har jag yrat runt lite, känns som om jag har unrininfektion så jag får ringa vårdcentralen i morgon igen eftersom dom i dag inte ringde upp mig, fel på tiderna där sa dom bara, systemet tror jag.
Vi skall nog flytta till större snart och de skall bli dunder skönt :O)
i kväll har vi varit vid sandra och johan, ätit kyckling soppa, mmmmm så god.
En waran spruta och så några omgångar BUZZ, as kul!
I morgon skall ja köra elin till vårdcentralen sen köpa fika för eva kommer :O) Bjuda på kaffe i min nya kaffebryggare! Tvättade bilen oxå innan vi åkte hem, vackart vart det.
Min dag i dag.

<3 Fridens <3 puss


1 h 30 min

satt jag med kvällens spruta, handen vägra, hemskt när de blir så! hjärnan ville kroppen ville förutom hand jäveln, fattar inte alltså.. stor gråtandes ringer jag min vän sandra som är undersköterska och hon gjorde de, så resten av veckan blir och få hjälp av sandra, bara 5 dagar kvar. Fattar inte har ju tagit på mig sj i 5 dagar utan problem!
och efter helgen nästa måndag så e de dags med att ta bort stygnen! Nu känns de jätte bra alltså och ska snart minska på mina smärtstillande, men ätandet går inte så jätte bra! 2 dl för varje måltid är målet 5 gånger dagligen.
Jag är inge hungrig och illa mår jag som fan för jag e så trött på flytande. suck!!!!!!!
Men de går sakta men säkert frammåt :O) och ångrar inte en sek att jag utsatte mig för denna op. och rökfri sen kvällen före opn. JIPPI! håller på mig sj som fan... hi hi.
nu sooooova..... godnatt

<3 fridens <3 puss

älskar verkligen mig sj!


Är så jäkla stolt över mig sj! Och tacksam för min fina familj! Mina underbara vänner!
I dag är en sån här dag då jag kan gråta för allt, den hemliga miljonären, pojkarna i mitt liv, min familj och vänner som ställt upp och gått och varit oroliga för min skull!
Ikväll reser vi hem och borta bra, men hemma bäst!
Vi har hyrt hytt på hem vägen för jag behöver lägga mig i bland, så skall vi se film och bara mysa i hytten,
hem och sova i ren städat hem, tack mamma <3 och i morgon förhoppningsvis vara så pigg att jag orkar umgås med mina vänner. men först få hem min harley! Saknar honom så mycket.
Man börjar känna att varje dag som går så gör allt mindre ont, magen värken inte som i går, stygnen kliar och de e ett gott tecken. Pappa lagat en god soppa som jag skall äta snart.. mums... FAN så stolt jag är över mig sj!
Tack alla ni för att ni är just ni!
<3 fridens <3 puss

Ett steg till för bättring

Ahh så gott jag nästan sov i natt, vaknade en gång för att få i mig smärtstillande, sen hörde jag pappa och dom kl 7 i morse så då gick jag upp, mysade ner mig i soffan tills älskling vaknade kl 10!
kände mig ganska pigg så jag tyckte vi kunde väl dra till farsta centrum för en lille titt, skulle vi inte gjort för efter en stund fick jag sjukt ont i magen, och ryggen värkte för man vågar inte räta på magen helt.
Så vi fick åka hem, vägde mig förut och jag väger nu 114 kg :O) gör mig mer laddad till varför jag har lite ont nu, och waran sprutorna går som galant :O) så jäkla stolt över mig sj, Eva från tidningen ringde i dag och vi skall träffas igen på onsdag för att prata lite om op:n, as trevliga e dom!

Jag pruttade i morse och jo de e ett gott tecken, ha ha, sant faktiskt!
I dag har jag ätit nyponsoppa och sen åt jag silad soppa, mycket gott :O)
Jag e inte hungrig men lite sugen e jag när jag ser andra äta, samtidigt mår jag illa...
men tiden kommer gå fort så snart kan jag med äta som vanligt i dl mått :O)
Har varit hos min älskade syster zandra, och skrattat lite, jätte fin 2a dom fått.
Nu glor vi på tv och skall snart gå i sängs, AP trött.
I morgon åker vi hem, och vi har bokat hytt för min skull.

<3 Fridens <3 puss

nu vart de gjort :O)

så, får börja min dag från och med i går morse, gick upp vid halv 6 för att duscha mig med den sterila tvålen,
Gick sen till kirugavdelningen 64 på plan 7, fick vänta en stund, sen blev jag välomhändertagen med lungnande och blod prov, bytes av kläder, as snygga trosor.. ha ha... not....
Men fick sen lägga mig i en skön säng och dom rullade ner mig till operations salen, trevliga unga gossar med humor :O) de enda kravet jag hade var att dom inte skulle börja skära i mig fören jag verkligen somnat, helt veck va jag, men känslan skön.
Vaknade sen upp och har sovit 5 h i stället för 3 som dom flesta gör, ojden va jag, något.
helt veck hela dagen, minns knappt om patrik var där el om jag hade as ont! han åkte tidigt så jag kunde få vila upp mig, waran sprutan gjorde inte så ont som jag trodde, hade 3 källingar i samma rum så jag har inte sovit något i natt, dom skulle på toa, lösa korsord mitt i natten och 2 st var verkligen duktiga på att snarka, så när jag vakna i morse och dom ville jag skulle bo på pasienthotellet så blev jag något glad, men när jag fick lov och åka hem till pappa blev jag gladare!
I dag har jag ont i magen men de e ju klart, dom har ju faktiskt varit inne i min mage, ursäkta att jag skriver en massa uppå men e något trött, har tagit mina vitaminer och smärtstillande och waran sprutan så nu e de inge mer tabl för i kväll. Fick medicin som skulle hämtas ut, 1000 kr... men va gör de då, e ju ett måste..
Bilder kommer förmodligen på söndag, för vi åker hem lördag kväll.
Skriver mer sen när ork finns.
<3 fridens <3 puss

op kl 07 45 i morgon bitti 25/1

ja nu sitter jag på pasienthotellet och väntar på att få sova snart, älskling skall åka till min pappa snart och få lite sömn han med, men han e vid mig när jag vaknar och det är allt jag begär! <3 patrik <3 och alla andra <3
Nu har jag duschat med den sterila tvålen och skall även göra det i morgon bitti oxå, hallååååå halv 7 i morgon skall jag infinna mig där! jag kommer inte fatta något för jag e så trött.. ha ha
Pratade med nakos läkare och jag skall få lite lungnande innan jag får kanylen, scaryyyyy
Operationen kommer ta en timme ungefär och sen kommer jag ligga på uppvaket en 3 timmar el nåt.
Inga percingar kvar, inte i tungan och inte i läppen, men pappa bara skrattar och tycker men ja de e ju dags att växa upp nu och så fnittrar han åt mig..
nej nu skall jag fasta tills i morgon och skall snart se sofias änglar!
skriver igen när jag orkar.
<3 Fridens <3 puss

Nu fara vi!

Sitter i bilen på väg till danderyd, patrik svär över gps en som visar rätt väg fast helt fel så den e typ omvänd... ha ha, ja ja vi e ute i god tid el fall.. Fortfarande inge nervös utan de skall bli skööööönt och bli uppassad, hi hi!
Så jäkla glad över att jag har er alla, ville bara säga det! Jag hoppas lite på att de inte bara är jag som skall opereras i morrn, kanske fler :O) kan man pusha varandra lixom. Kanske en vänskap för livet :O)
I morse blev jag så glad när min lillebror väckte mig, han öppnade dörren in till vårat rum så viskade han, zara hallå zara... Bara för att han ville ha en kram, min brorsa det <3
så skriver mer sen när jag checkat in och gjort mig hemma stadd .
<3 fridens <3 puss

hejsan nynäs!

Nu sitter man i bilen och väntar på att få åka av, kallt som fasiken är det, i morgon händer det lixom!
Kan inte fatta att tiden gått så fort! Helt otroligt.
Nu på väg till daddy för att stanna där över natten, patrik skall bo där medans jag ligger på sjukan.
Har sagt att jag inte är nervös och det är jag faktiskt inte heller, MEN det lär komma i morgon.
Inskrivning kl 13 i morgon så jag skall först ha en låååååång och skön sov morgon hade jag tänk.
Patrik har tagit ledigt från jobbet fram till helgen, och det tackar man för vill och lär behöva hans stöd.
Jag har svårt att släppa jobbet faktiskt, underbara arbetskamrater och min tanto <3
tänker ha datorn med till sjukan så jag har något att göra :O)
Hoppas på att få tv oxå, naaaaaaaj jag är inge bekväm, men hur skall man klara sig utan tv.... helst med dvd :O) ha ha...
Men vill bara att detta skall vara över så jag kan åka hem och börja nytt liv samtidigt så är jag något uppspelt på hur dom är på danderyd och hur det kommer kännas att för första gången bo på sjukan :O)
men sååååååå skön våran nya bil är <3
tack för allt stöd mina underbara vänner.

<3 fridens <3 puss

Resan snart här

Jaha, med i tidningen och allt, super duper kul, har inhandlat morronrock och tofflor, skall mysa runt och med datorn i knät hela tiden så mycket som jag orkar så att säga, har ju oxå sällskap av min sambo på sjukan <3
Vill bara att dagen skall vara framme nu, ja vill ja vill, vi åker måndag kväll redan, sover hos pappa till på tisdagen!
Köra till stholm i den nya bilen blir sjukt skönt. och skönt o ha bil när man skall hem.
Ladda hem många filmer och köpa mobilt bredband så man har lite o göra på sjukan.
Varför känner jag bara pirr och lycka känsla, är verkligen inte ett dugg orolig, och danderyd pratas de så gott om och personalen är tydligen jätte bra, känns lungt och skönt.
Gillar inte kanylen men den kan dom sätta efter man somnat tydligen, jo tack :O)
waran sprutorna efter är ett måste men dom känns knappt säger en del.
Får väl lita på de :O)
nej nog med skrivandet för tillfället....
I morgon bad med Elin och Prinsessan.. skööööööönt
Kvällen utgång med Elin.L. min och de skall bli as kul.
Ha en bra helg alla <3
Fridens <3 puss

Här kommer länken till artikeln som va i tidningen för er som inte sett, ja jag skryter med gott samvete :O)

http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=6597605


ÄNTLIGEN!

Hej alla balla, äntligen har jag fått mitt efterlängtade brev, onsdagen förra veckan låg de på golvet och jag var tvungen att sätta mig ner innan jag sprätte upp det med våld och snabbhet!
shiiiiit tänkte jag, så fort! 25 jauari skulle jag skrivas in och 26 e blev op:n av!
så sen i torsdagen förra veckan så har jag bara druckit flytande, jobbigt och mycket sugen men de går.
Jag vet ju varför d e ett måste! Har och skall lämna dom sista blodproverna sen är det bara och vänta på resans dag. Morgon rock och tofflor skall inhandlas för det stod att de kunde vara behagligt och ha det!
Skall också träffa narkos läkare en timme efter min inskrivning och prata lite, men jag är inte nervös för operationen i si utan KANYLEN, fy va ont den gör, skall tvinga dom att söva ner mig först. HA HA.
Blir kvar på sjukan till den 28 e om allt går som det skall, funderar sen på att stanna kvar över helgen hos pappa för att ladda upp mig inför resan hem.
Sen sjukskriven 3 veckor för att ladda om batterierna, kommer bli tråkigt att bara sitta hemma första veckan men hoppas sen på att orka ta mig ut och umgås, försöker klara av så många fika besök innan så jag bara kan ta de lugnt sen när jag e hemma.
Pratade med en annan kompis som sen i februari skall göra sin och hon va lite nervös men de va skönt att få prata med henne och vi förstår ju varandra om man säger så ;O) Alla tycker så olika om denna op, men jag säger att detta är mitt bästa beslut jag hitintills tagit...
Harley kommer vara mycket hos farmor o farfar men bara tills jag orkar ta honom själv ;O) vem vet jag kanske e asa pigg med en gång. JAG ÄR SÅ LYCKLIG!
Fridens <3 puss

ingen rubrik

Hur kan man va så otroligt dålig på att släppa någon och lita på dennes beslut! hur kul är det när man val gör och måste redovisa för vissA! vill jag ha en personlig assistens så kan jag väl be om de då, men när man inte bett om någon och de känns ändå som om man har en i livet, halllllååååå jag är personlig ass själv och behöver fan inte de sj! Och vad kan man göra åt de, INGET för då blir de säkert ett jäkla liv!
Men men dagens aktivitet, promenad med doggen till elin, umgås och snackat, hem laga käk och bilen bort till den andra elin <3 Hon e ju bara för skoj den där kåldolmen! Patrik skall börja träna med jimmie och jag e så tacksam för det! Jag kommer haka på jag med efter op,,,,,,,, i morgon jobb och ta jempas katter så dom får käk :O)
ledig i helgen förutom mellan 19-22 då jag tagit extra pass... annars helgen ledig. och skönast man har inget bokat!
Nu skall jag sova och hosta i hjäl mig förmodligen.

<3 fridens <3

om brevet bara kunde komma...

hej, ett väldans tag sen, ;O) men min jul har varit sövverän alltså, men nyår låg man med feber och allt möjligt som man får på köpet oxå! annars jätte nöjd med slutet på 2010!
I morgon en ny vecka och jag kommer haffa brevbäraren varje dag jag kan för jag hoppas så att brevet från danderyn ska komma, fy fasiken vilken längtan! Det är många delade åsikter om hur dom ser på opn jag skall göra, en del tycker de e och fly från att kämpa ner sig i vikt, en del är rädda för allt annat runt omkring som kan hända, och en del bara glädjs för mig skull ;O) jag vill bara att ni skall veta att eftersom jag inga barn har förutom min underbara harley så är jag säker på att denna dagen kommer vara min bästa hitills..... känner ingen rädsla "än" känner ingen oro o inte heller någon nervösitet! bara mycke glädje.
En underbar kram till er alla, sov dags nu.
<3 FRIDENS <3

RSS 2.0