99 kg dagens vikt!

Vilken skön morgon, hämta upp Jeffe och bort till solbergabadet, lite nervösa eftersom vi aldrig har simmat förut. Alltså motions sim... Men fy fasiken va vi var taggade och 1 km blev det.. Stolt över mig sj och Jeffe <3
skall åka en sväng till elin nu sen hem och bara ta de lugnt tror jag för sen är det tränings dags kl 16 med marina.
Ja men dagens vikt är 99 kg, jippieeeeeeeeee under 100 som jag så länge strävat efter, nu väger man bara 2 siffrigt och det känns så underbart alltså. hmmm det blir 19- nu då :O) as kul..
Men måste snart köpa något nytt klädes plagg har ju nästan inga eftersom allt nu e förstort så jag typ går runt i mukisar ständigt!

Har nu oxå börjat med en tävling , tappa heter den och det handlar om steg :O)Kul tävling faktiskt.
Strävar ju oxå efter att orka springa blodomloppet med några arbetskamrater, hoppas hoppas ja orkar.

Jag har inte så mycket mer att skriva mer än att jag mår jätte bra och är så lycklig över mitt arbete som jag nu kämpar med för att vikten skall rasa

<3 fridens <3 puss

utgång

Shiiiiit vad jag är på G till att gå ut i kväll, fast nykter, men de skiter jag i.. skall bli jätte kul tycker jag!
Träffa lite folk och dansa självklart.
Sitter hos elin nu och väntar in lite folk och sen träffa upp Marina på Munken, köpt ett linne som i kväll blir kvällens plagg!
Om en vecka fyller morsan och jag vet inte vad jag skall köpa till den lilla socker ärtan faktiskt, och patriks mamma oxå fyller jämnt! Men dom skall på kryssnig bara familjen men jag valde att inte haka på för jag visste inte hur lång tid det skulle ta innan försäkringskassan skulle ge mig pengar, nu gick det ju otroligt fort men det visste ju inte jag så det vart försent... men ja ja då får ja o harley lite egen tid... och det är skönt som attsingen..
Ja just det har ju ocå köpt biljett till DILEVA och hela jobbet skall oxå dit, mat hos mej först sen ner och dansa en massa... Gillar honom egentligen men måste ju få ge honom en chans tycker jag så kan jag sen ta ställning till om jag gillade honom el inte!
Saknar min syster jätte mycket och är glad för hennes skull, hon skall ha bebis i början av september och jag skall bli moster... och fy vad härligt de skall bli!

ja ja...
<3 fridens <3 puss

inlagd!

Hej, super länge sen jag skrev, men det har inte hänt så där jätte mycket mer än att jag tränar och bara njuter av livet med min älskade sambo och mina fina vänner, tillbaka till jobbet och det är så skönt, komma in i rutin igen!
I lördags blev jag inlagd på sjukhuset efter att ha varit vid akuten, vätskebrist och fick en massa dropp över natten, och fick extra tillsägelse om att jag måste äta 5-7 ggr om dagen, nu för tillfället så har jag ätit bara 3 ggr per dag för mer har ja inte fått i mig, men jag får skylla mig sj, man får order om hur man efter operationen skall gå till väga när de gäller mat o så... och inte mycket dricka har jag heller fått i mig, men nu blir det ändring på det!
Så här nu dagen efter min utskrivning mår jag bra igen men trööööött som fan!
På onsadg skall jag på afro dans.. skall bli skitans kul alltså, tidningen skall med och det skall oxå bli en upplevelse.. tänker be dom dansa med ! ha ha :O) Vill ni med så hör av er mina vänner?
Sitter nu på jobbet och har precis ätit, mätt... raaaaaaaaaaap!
<3 fridens <3 puss

inte glömt min blogg inte :O)

Har flyttat hela helgen och i dag äntligen helt klart! Älskar min stora lägenhet, så jäkla fint :O)
I går var jag på middag med andra som gjort magsäckoperation, och hur intressant som helst att få höra andras historier om hur dom lever nu efter! Och hur dom kände innan, ångrar,nöjd,viktnedgång,och hälsan... Och dom alla såg ut att må så jätte bra.. som jag :O) Dagens vikt 104 kg :O) skall snart mäta mig i cm, skall bli jätte spännande. På fredag kommer mina goa vänner som hjälpte oss att flytta, skall bjuda på 3 rätters och jag tänker så d knakar vad maten blir, men tror jag bestämt mig men skall tänka lite till.
Sitter på jobbet ,min första kväll efter opn och som jag har längtat, saknat min tant <3 arbetskmrater <3
I morrn träna med Sandra, inte gjort sen i torsdags, fyyyyyyyy på mig. men tid har ej funnits... Måste bara säga att vi nu har badkar och jag älskar det <3
Har en vän som gjorde operationen i går och alla mina tankar går till henne <3

<3 fridens <3 puss <3

RSS 2.0